Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Vilsteren Bruist Landgoedwandeltocht

Datum
zaterdag, 01 juli 2023
Locatie
In de feesttent op de Tip (weiland voor de kerk)
Organisatie
Stichting Vilsteren Bruist!
Een prachtige wandeltocht lopen én naderhand nog even genieten van een verfrissend drankje op het gezellige evenement Vilsteren Bruist? Dat klinkt als muziek in de oren! Er zijn voor deze 3e editie drie nieuwe wandelafstanden voor u uitgezet. De 8, 15 en de 25 kilometer.

De veelal onverharde routes leiden u soms met smalle verrassende paadjes door de prachtige bossen, de weidse uiterwaarden van de Vecht, en langs de oude akkers, essen en heidevelden. De routes doen meerdere landgoederen aan waaronder het zeer bijzondere en unieke Landgoeddorp Vilsteren, Landgoed Hessum en Landgoed Rechteren. De routes zijn te bewandelen aan de hand van genummerde routepijlen die corresponderen met een duidelijke routeplattegrond.

Wandelafstanden en starttijden
8 kilometer: starten tussen 10.00 uur en 12.00 uur.
15 kilometer: starten tussen 09.00 uur en 12.00 uur.
25 kilometer: starten tussen 08.00 uur en 10.00 uur.

Start- en ontvangstbalie
In de feesttent op de Tip (weiland voor de kerk), Vilsterseweg 12 te Vilsteren.

Parkeren
Parkeren is mogelijk rondom de kern van Vilsteren. Volgt u de evenementborden van Vilsteren Bruist. Bij de diverse wegafsluitingen (vanwege het event Vilsteren Bruist) mag u als bestemmingsverkeer doorrijden naar Vilsteren om daar op aanwijzing van de verkeersregelaars te parkeren in de daarvoor aangewezen weilanden rondom de kern (dit is op wandelafstand van het feestterrein).

Inschrijven
Het wordt gewaardeerd wanneer u zich vooraf online wilt inschrijven zodat u verzekert bent van een wandelboekje. Dit kan via onze website www.vilsterenbruist.nl onder het kopje ‘Landgoedwandeltocht’. U mag zich natuurlijk ook op de dag zelf inschrijven bij de startbalie, maar dan kan het zo zijn dat de officiële wandelboekjes met extra gebiedskennis niet voldoende op voorraad zijn. In dat geval krijgt u alleen een duidelijke routeplattegrond van ons mee.

Kosten
De kosten zijn 6,- euro per persoon. Dit is inclusief het wandelboekje en gratis toegang tot het evenement Vilsteren Bruist. Op vertoon van uw digitale KWbN wandelpas krijgt u natuurlijk 1,- korting.

Honden
Honden zijn toegestaan mits deze zijn aangelijnd.

Afstanden
8km 10:00-12:00 uur
15km 09:00-12:00 uur
25km 08:00-10:00 uur
Voorzieningen
Voorinschr
AED
Bepijld
EHBO
Rust
Onverhard
Routebeschr.
Korting
Honden
Beloningen
Stempel
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting