Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Doe mee met de Urban Walk Den Haag

Wil jij alle highlights en onontdekte plekken van de Hofstad ontdekken? Doe dan op zaterdag 13 mei mee met de Urban Walk Den Haag. Tijdens de 6e editie van dit wandelevenement, wandel je over 12 of 20 kilometer door allerlei iconische gebouwen. Zo ontdek je pas écht wat Den Haag te bieden heeft.

Datum
zaterdag, 13 mei 2023
Locatie
Amare Den Haag
Organisatie
Golazo Sports
afbeelding van twee wandelaars in Den Haag in de zon.

Den Haag heeft een binnenstad om bij weg te dromen en voor liefhebbers is er veel aansluitende natuur met uiteraard het prachtige strand Scheveningen of Kijkduin. De vele musea en monumenten geven een unieke uitstraling aan het politieke hart van ons land.

Scroll naar beneden voor meer informatie over dit event.

Schrijf je in

Afstanden
12km 09:00-10:30 uur
20km 09:00-10:30 uur
Bereikbaarheid
Bus
Tram/metro
Trein
Voorzieningen
AED
Bepijld
EHBO
Routebeschr.
Rust
Verhard
Voorinschr
Beloningen
Medaille
afbeelding van wandelaars in een paleis in Den Haag.
Tijdens de Urban Walk Den Haag 2022.

Nieuwe route

Afgelopen jaar liepen de deelnemers van de Urban Walk Den Haag door Huis van het Boek, Stadsoase Spinozahof en de Kloosterkerk. Verder bracht de route de deelnemers onder andere langs Paleis Noordeinde, het Mauritshuis en het standbeeld van Haagse Harry. Dit jaar is er weer een nieuwe route uitgezet, vol met bijzondere locaties zoals museum Beeld & Geluid, het Nationaal Archief en MingleMush. De route voor de zesde editie wordt geleidelijk bekendgemaakt en kun je bekijken op de site van Urban Walk Den Haag.

Schrijf je in

Onderweg zal het je aan niets ontbreken, want er zijn stempelposten, versnaperingen én gezellige muzikale acts. Afhankelijk van je keuze voor 12 of 20 kilometer, start je tussen 9.00-10.30 uur en ga je (als het goed is) allemaal voor 16.00 uur over de finish. Na de eindstreep ontvang je een uniek aandenken aan de mooie wandeltocht. Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan vandaag nog in en ontdek samen met je partner, vrienden, familie en/of collega’s het mooiste wat Den Haag te bieden heeft tijdens de Urban Walk Den Haag.

Ja, ik schrijf me in
afbeelding van wandelaars aan de start van de Urban Walk Den Haag.
Aan de start van de Urban Walk Den Haag.
afbeelding van een wandelaars met een deelnamekaart van Urban Walk Den Haag om zijn nek.

Wandelen voor het Nationaal MS Fonds

Dit jaar is het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS. Kom daarom ook in beweging en doe mee! Je kunt namelijk op twee manieren helpen:

1. Doneer bij jouw inschrijving op de website van de Urban Walk Series.
2. Ga naar walkforms.nl, kies de stad die jou aanspreekt en maak een actiepagina aan voor het ophalen van sponsorgeld. Haal je meer op dan €150,-? Dan betaalt het Nationaal MS Fonds jouw startbewijs.

Tip: meld je aan als groep en combineer gezelligheid met jouw inzet voor een beter leven voor mensen met MS. Zo wordt wandelen nóg leuker.

Meer toffe wandelingen

Het leuke aan het concept van de Urban Walk, is dat je te voet langs de mooiste plekken van Nederland komt, waar je anders niet zo snel komt.  Door de combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap kun je als wandelaar onbezorgd genieten van al het moois wat de betreffende stad te bieden heeft. De Urban Walk Series bestaat uit zes wandelevenementen door het hele land. Na de Urban Walk Den Haag op zaterdag 13 mei, volgen Groningen (21 mei), Rotterdam (24 september), Breda (5 november) en Utrecht (12 november).

afbeelding van iemand die informatie via een QR-code opvraagt tijdens de Urban Walk.
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting