Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

STAD-2-DAAGSE - Maastricht

Datum
van donderdag, 20 juni 2024
tot en met vrijdag, 21 juni 2024
Locatie
Grand Hotel de l'Empereur
Organisatie
STOURS B.V.
Tweedaagse wandeltocht in en om Maastricht. St. Pietersberg, Vrijthof, Limburgse vlaai, parken, pleinen en shoppen. Geheel verzorgd! Inclusief hotelovernachting, ontbijt, lunchpakket voor de eerste dag, drankjes, vlaai én een Bourgondisch diner. Al met al volop genieten van wat Maastricht te bieden heeft.

Zie hieronder of kijk op onze website voor extra informatie.

Vooraf inschrijven via de website van STOURS is noodzakelijk!
Inschrijven

Afstanden
10,0km 09:00-11:00 uur
20,0km 09:00-11:00 uur
Bereikbaarheid
Bus
Trein
Voorzieningen
Onverhard
Routebeschr
Rust
Verhard
Voorinschr

Extra informatie

De Limburgse hoofdstad Maastricht behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Ontdek de rijke historie in en rondom het centrum, beklim de eeuwenoude stadsmuren, bezoek beroemde pleinen, doorkruis intieme straatjes, ontdek geheime plekken, rust uit in het stadspark en geniet van al het moois dat Maastricht te bieden heeft.

Op de eerste dag (ca. 20 km) brengt de route je via het prachtige Stadspark naar de Sint-Pietersberg. Dit zuidelijkste stukje Nederland gelegen tussen Maastricht en België is haast on-Nederlands mooi. Geniet van de prachtige kalkhellingen, doorkruis de mergelgroeve, beleef de weelderige, zeldzame natuur en geniet van de vele uitzichten op de Maasvallei en het Jekerdal.

De tweede dag (ca. 10 km) maak je kennis met het historische centrum, het industriële, enerverende Sphinxkwartier en het Frontenpark. Het Frontenpark is allesbehalve wat je verwacht van een stadspark. Hier geen strak aangelegd en statig onderhouden park, maar een spannend en ruw stuk natuur in de stad en wordt daarom ook wel omschreven als de ruige achtertuin van het Sphinxkwartier.

De tweede wandeldag is dus relatief kort, om zo nog voldoende tijd te hebben om op eigen gelegenheid Maastricht nog verder te verkennen of te gaan shoppen.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting