Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement Gewijzigd

Sponsorwandeltocht t.b.v. KIKA

Datum
maandag, 06 juni 2022
Locatie
brasserie Schutterhüske
Organisatie
Stichting Wandelen voor Kika.nl

Let op! De Sponsorwandeltocht t.b.v. KIKA is verplaatst van Pinksterzondag 5 juni naar Pinkstermaandag 6 juni 2022. Tevens is de startlocatie gewijzigd. De nieuwe startlocatie is: Brasserie Schutterhüske aan de Heidestraat 20 te Brunssum. Het betreft een wandeling met een routebeschrijving; dus niet bepijld. De gezinswandeling - d.w.z. de 4 km-route - komt te vervallen.

Gewijzigd
Jaarlijks organiseert de stichting wandelen voor KIKA met Pinksteren wandelingen waarvan de opbrengst geheel ten goede komt van KIKA. Met dit geld kan KIKA onderzoek doen op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandeling, meer kans op genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Dus ook het inschrijfgeld van € 5,00 p.p. komt dus ook geheel ten goede van KIKA.

Ook dit jaar zijn weer 3 mooie tochten van 7-14 en 21 km uitgezet door de prachtige natuurgebieden die de omgeving van Brunssum te bieden heeft.
Je wandelt o.a. door bossen, open velden, langs beekjes en door holle wegen.
Geniet tijdens het wandelen van de stilte, onderbroken door het gezang van vogels, de uitgestrekte bossen en de open velden met hun weidse blikken. Bezoek tijdens de wandeling ook eens het Clemenskerkje en/of de landschapstuin van Piet Oudolf.

Wanneer je KIKA een warm hart toedraagt en van een mooie wandeling houdt zien wij je graag Pinkstermaandag in Brunssum voor de KIKA wandeling.

Afstanden
7km 08:00-14:00 uur
14km 08:00-13:00 uur
21km 08:00-12:00 uur
Bereikbaareid
Bus
Voorzieningen
Bepijld
Verhard
Onverhard
Rust
Honden
EHBO
Routebeschr.
Korting
Beloningen
Herinnering
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting