Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Otterloop

Datum
zaterdag, 24 september 2022
Locatie
kampeerhoeve Koole
Organisatie
Stichting Community Service van de Rotary Club Nieuwkoop
Het gebied waar je tijdens deze wandeltocht doorheen loopt, kent sinds een aantal jaren een groeiende otterpopulatie. Het unieke van deze tocht is dat je door gebieden van Natuurmonumenten mag lopen die normaal gesproken gesloten zijn voor het publiek.

Deelnemen aan de Otterloop? Dat kan! Meld je dan hier aan voor online inschrijven via de groene pijl 'Inschrijven'. De online inschrijving start 15 juli vanaf 09:00 uur en is mogelijk tot en met 23 september 23:59 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,- voor KWbN-leden en € 7,- voor niet-leden. Jeugd tot en met 17 uur loopt mee voor € 3,50 per persoon.

LET OP: Informatietekst gaat hieronder verder.
Inschrijven

Afstanden
6km 10:00-15:30 uur
10km 09:45-14:30 uur
15km 09:30-13:30 uur
25km 09:00-12:00 uur
Voorzieningen
AED
Bepijld
EHBO
Rust
Routebeschr.
Voorinschr
Korting
Beloningen
Herinnering

Extra informatie

De Otterloop leid je door weidegebieden en natuurgebied De Groene Jonker en is deels onverhard. In Natuurgebied De Groene Jonker kun je genieten van allerhande watervogels. Een stukje verderop kom je over het erf van het agrarisch bedrijf van de familie Liebeton. Je mag hier een kijkje nemen bij de melkmachine. Loop je de langste route? Dan kom je langs de Westveense Molen die op deze dag speciaal voor ons is opengesteld. Alle routes eindigen weer in het dorp Noorden. Op alle routes zijn er plekken met drinken en versnaperingen (indien de coronamaatregelen dit toelaten). Ook zijn er voldoende toiletmogelijkheden. De routes zijn bewegwijzerd. Bij start een aankomst op de finishlocatie wordt je binnengehaald met muziek.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting