Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

OpMaat Wandeltocht

Datum
zaterdag, 17 september 2022
Locatie
sportkantine sportveld Berlikum
Organisatie
Stichting Friesland Beweegt
Ook dit jaar wordt deze jaarlijkse wandeltocht weer georganiseerd door Doorstappen van Friesland Beweegt in samenwerking met Muziekvereniging OpMaat uit Berlikum.
De deelnemers wandelen vanuit Berlikum in de gemeente Waadhoeke. De wandeltocht gaat door een heel gevarieerd landschap met mooie wateren, bossages, open landschappen en met vergezichten. Dit jaar zijn er weer nieuwe routes gemaakt. In de 40 km route zit dit jaar ook een oversteek met een pont.

Wil je deelnemen aan de OpMaat Wandeltocht? Schrijf je dan bij voorkeur in via online inschrijven. Klik hiervoor op de groene pijl 'Inschrijven'. De online inschrijving start 3 juni en is tot en met 16 september 18:00 uur mogelijk.
Mocht je je daarna nog willen inschrijven dan ben je van harte welkom op zaterdag 17 september tussen 09:00 en 12:00 uur op het startbureau in de sportkantine van sportveld Berlikum aan de Kwekerijleane 2a te Berltsum alwaar je ter plekke kunt inschrijven. Ter plaatse inschrijven bedraagt € 10,-.

LET OP: Informatietekst gaat hieronder verder.
Inschrijven

Afstanden
5km 10:00-12:00 uur
10km 10:00-12:00 uur
17km 09:30-11:00 uur
25km 09:00-10:30 uur
40km 08:30-09:30 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
EHBO
Rust
Rolstoel
Verhard
Routebeschr.
Korting
Honden
Voorinschr

Extra informatie

Het landschap is vlak met goed begaanbare wegen, weggetjes en ook goed begaanbare onverharde paden. Dus voor zowel de korte alsook de lange afstanden geen zwaar parcours. De afstanden zijn 5, 10, 17, 25 en 40 km, zie bij de inschrijving voor de starttijden per afstand. De beleving van de mooie natuur en omgeving staat centraal. Bij de start staat een (inbegrepen in de kosten) kopje koffie of thee met een plak cake voor iedereen klaar. Ook bij de rusten en finish zijn consumpties te verkrijgen. Een groot deel van de netto opbrengst komt ten goede aan OpMaat om instrumenten te kunnen aanschaffen en de jeugd de kans te geven muziek te maken. Mooi dat wandelen ook aan de muziekcultuur zo een bijdrage kan geven.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting