Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Oliebollentocht

Datum
vrijdag, 29 december 2023
Locatie
sportpark De Solberg
Organisatie
Wandelsportcentrum de Solberg
Moe van het binnen zitten, moe van het feesten, eten en drinken? Zin om even de benen te strekken? De kinderen zijn uitgespeeld, of “hangen” te lang aan tablet, spelcomputer of beeldscherm? Heerlijk om een gezellige wandeling van 6 km te maken, of om 12 km stevig door te stappen? Maar het moet wel gezellig zijn en ruiken naar oud en nieuw, ruiken naar wafels, zoals oma die bakte en oliebollen, die liggen te dansen in de hete olie.

Kom dan naar Sportpark de Solberg in Beesel en start tussen 10.00 uur en 12.00 uur voor een gezellige wandeling door ons winters landschap met een heerlijke pauze bij Knooppunt 91, waar bij de warme gloed van een haardvuur, glühwein en chocomel je neus prikkelen!

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per persoon, kinderen tot 12 jaar hoeven geen inschrijfgeld te betalen, maar moeten wel ingeschreven worden. Leden van de KWBN krijgen € 1,00 korting. Het inschrijfgeld is inclusief één drankje (koffie, thee, chocomel of glühwein) en één oliebol of wafel, uitsluitend te gebruiken op de pauzeplaats. Inschrijven en betalen kan online via: www.wsc-de-solberg.nl. Hierdoor kun je sneller en zonder al te veel rompslomp met de wandeling beginnen. Maar je kunt ook op de dag zelf, voorafgaand aan de wandeling, je startbewijs kopen.

We eindigen op de Markt in Beesel, waar je bij een paar gezellig ingerichte kraampjes heerlijke verse wafels of oliebollen kunt kopen en waar je ook voor een hapje en drankje terecht kunt.

Dus waar gaan we naar toe op vrijdag 29 december? Natuurlijk naar de kantine van Sportpark De Solberg aan de St. Antoniusstraat 17, in Beesel!

Afstanden
6km 10:00-12:00 uur
12km 10:00-12:00 uur
Voorzieningen
Bepijld
Rust
Onverhard
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting