Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

North Sea Walk Noorwegen

Datum
van woensdag, 07 juni 2023
tot en met zaterdag, 10 juni 2023
Locatie
Holland Norway Lines
Organisatie
Tocht om de Noord
Om de 2 jaar wordt door Tocht om de Noord (TodN) een North Sea Walk georganiseerd. Elke (Noordzee) tocht maakt onderdeel uit van een internationaal wandelcircuit, dat alle landen rondom de Noordzee aandoet. De wandelaar, die alle Noordzee tochten (je mag 1 land missen) loopt, ontvangt een mooi certificaat: Master of the North Sea Walk.

North Sea Walk Noorwegen 2023
Op 7 juni 2023, is het precies 50 jaar geleden dat Koningin Juliana de Eemshaven heeft geopend. Wij willen dit moment tijdens de NSW Noorwegen graag aangrijpen om een bijzonder wandelevenement te organiseren.

Met de onlangs gestartte Holland Norway Lines ligt er een fantastische directe verbinding tussen Groningen en Noorwegen, waar we graag gebruik van willen maken. Het schip ('de MS Romantika') biedt alle comfort en faciliteiten die ervoor zorgen dat je aan boord direct een 'vakantiegevoel' krijgt.

In Noorwegen zullen we, net als bij de North Sea Walk Zweden, op ontdekkingstocht gaan om de cultuur en highlights in de omgeving te ontdekken.

Na afloop van de reis, bij terugkomst in de Eemshaven, zal er een wandeltocht starten die loopt van de Eemshaven naar de stad Groningen. Deze tocht symboliseert de verbinding tussen de Eemshaven en de stad Groningen, die de afgelopen 50 jaar alleen maar sterker is geworden.

Afstanden
25km 09:00-11:00 uur
40km 06:30-08:00 uur
Bereikbaarheid
Trein
Voorzieningen
AED
Bepijld
EHBO
Rust
Verhard
Routebeschr.
Voorinschr
Beloningen
Medaille
Herinnering
Stempel
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting