Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Oliebollen Wandeltocht

Datum
zaterdag, 03 december 2022
Locatie
gemeenschapscentrum De Molewjuk
Organisatie
Stichting Friesland Beweegt
De online inschrijving voor de Oliebollen Wandeltocht vanuit de Molewjuk in Bitgummole gaat 1 september 2022 vanaf 09:00 uur open en is mogelijk tot en met 2 december 2022 18:00 uur . Om je in te schrijven, klik je op de groene pijl 'Inschrijven'. Tevens bestaat de mogelijkheid je op de dag zelf op de startlocatie in te schrijven.
Terplekke inschrijven kan tussen 08.30 en 12:00 uur, maar niet eerder dan vanaf de starttijd per afstand. De inschrijfprijs bedraagt bij voorinschrijving: € 7,- voor KWbN-leden / € 8,- voor niet leden. In geval van dagaanmelding (dus inschrijven en betalen tijdens de wandeldag zelf) betaalt een KWbN-lid € 8,- en een niet lid: € 9,-.
Bij de start krijg je een kopje koffie of thee. En…onderweg een passende traktatie! Dit is in het inschrijfgeld inbegrepen. Houd de site van Friesland Beweegt in de gaten voor de meest actuele informatie: doorstappen.frl.

Ook ontvang je een routebeschrijving, een QR-code waarmee je het bestand van jouw route op de telefoon kunt downloaden én een routekaart in kleur met de afstanden per kilometer.
LET OP: De informatietekst gaat hieronder verder.

Afstanden
12km 10:00-12:00 uur
16km 09:30-11:00 uur
27km 09:00-10:00 uur
35km 08:30-09:30 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
Rust
AED
EHBO
Bepijld
Beloningen
Stempel

Extra informatie

De 35 en 27 km routes gaan door de gemeente Waadhoeke, en door natuurgebieden en door een mooie groene natuur route door het noorden en het centrum van de gemeente Leeuwarden. Een heel afwisselende route langs wateren, door bos, door coulissen landschap en langs bijzondere historische gebouwen. Ook voor wandelaars die wat korter willen lopen, hebben we een 12 en 16 km route door een mooie, afwisselende natuuromgeving. Omdat wandelen voor iedereen is: mocht je liever een kortere afstand lopen, dan kunnen we bij de start de kortere afstanden aanpassen naar een kortere route. Onderweg zijn binnen rusten met toiletten en gelegenheid om koffie, thee of warme chocolademelk. Onderweg zal je, waarschijnlijk je eerste in 2022, een oliebol ergens onderweg aangeboden worden. Graag tot ziens op zaterdag 11 december bij de Oliebollen Wandeltocht! Een kopje koffie of thee bij de start is inbegrepen.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting