Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement Digitaal

Rotterdam Memory Walk: Wandelen tegen Dementie

Op zaterdag 17 december 2022 organiseert de Erasmus MC Foundation de Rotterdam Memory Walk om geld op te halen voor dementieonderzoek in het Erasmus MC. Deze wandeling van circa 7 km mag je niet missen!

Datum
zaterdag, 17 december 2022
Locatie
Burg. s'Jacobsplein bij het Erasmus MC of vanuit huis
Organisatie
Erasmus MC Foundation
Rotterdam Memory Walk

Het aantal mensen in Nederland dat leeft met dementie neemt naar verwachting toe tot een half miljoen patiënten in de volgende 25 jaar. Dementie is nog steeds een dodelijke ziekte.  Onderzoek naar de oorzaken en een betere behandeling van dementie zijn daarom van levensbelang!

Help jij mee belangrijk dementieonderzoek mogelijk te maken?
Dan maken we samen van deze dag een mooie herinnering.

Samen tegen Dementie!

Ja, ik schrijf me in!

Afstanden
7km 18:30-22:00 uur
Voorzieningen
Digitaal
Voorinschr

De wandelroute

De Rotterdam Memory Walk start en eindigt bij het Erasmus MC. We wandelen vanaf het begin van de avond om optimaal te kunnen genieten van de mooie verlichte stad. We starten om 18:30 vanaf het Burg. s'Jacobplein.

Tijdens de wandeling word je op veel bezienswaardigheden getrakteerd, zoals de Markthal, Kubuswoningen en de Oude Haven. Bij de passage van de Willemsbrug en Erasmusbrug is het genieten van een geweldig uitzicht op de skyline van Rotterdam. De conceptroute kan je hier bekijken.

Of loop vanuit een zelfgekozen locatie

Kan je er niet bij zijn, maar wil je zaterdag 17 december wel in beweging komen en bijdragen aan onderzoek naar dementie? Doe dan mee met de Memory Walk en start op een locatie en tijdstip naar jouw keuze. Kies zelf een afstand die je fijn vindt om te wandelen en maak eventueel gebruik van een routeapp naar keuze. Je ontvangt gedurende dag berichten van ons. 

Schrijf je hier in
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting