Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement Digitaal

Liemers Posbankloop recreatieve Kennedymars

Datum
vrijdag, 28 juni 2024
en zaterdag, 29 juni 2024
Locatie
't Muziekhuus
Organisatie
Stichting Liemers Klumpke
INSCHRIJFLIMIET BEREIKT - Natuurmonumenten heeft ons een limiet van 150 wandelaars op de Posbank opgelegd, waardoor wij helaas geen extra deelnemers meer toe kunnen laten.

Inschrijven op de 30 en 40 kilometer door de Liemers op 29 juni is nog steeds mogelijk.

***

Bij ons geheel verzorgde wandelevenement op 28 en 29 juni 2024 kom je langs meerdere mooie rustposten waar lokale horeca en vrijwilligers hun best voor je doen en je iets te eten en/of drinken zal worden aangeboden. En het mooie is: dit is bij het inschrijfgeld inbegrepen!

Hieronder vertellen we je graag wat meer over de 80 kilometer Kennedymars door de Liemers en over de Posbank

Onze 80 kilometer is een officiële Kennedymars met een afwisselende route door de Liemers en over de Posbank (Veluwezoom). Je loopt weliswaar een heel stuk in het donker, maar je zult zien en ervaren hoe mooi het is om in het gebied van de Rijn en IJssel te wandelen. De route door rivierenlandschap en bos, met afwisselend verharde en onverharde stukken, is met veel zorg door onze routebouwer samengesteld.

Op de ontbijtlocatie (na ongeveer 30 kilometer) heb je alle tijd en ruimte om rustig te ontbijten en je op te frissen/om te kleden. Wij zorgen ervoor dat je hier ook bij je bagage kunt, want we zullen je bagage naar de ontbijtlocatie brengen en na het ontbijt weer terug naar de start-/finishlocatie.

Goed om te weten: wij beschouwen onze 80 kilometer als een “recreatieve Kennedymars”. Daarmee bedoelen we dat onze organisatie de wandelaars met een wandeltempo tot 6,5 kilometer per uur goed kan bijbenen, zodat iedereen de verzorging krijgt die bij ons evenement hoort. Loop je echt sneller dan dat, dan kan het zijn dat je gevraagd wordt om bij rustposten te wachten voor je verder mag lopen. Zo krijgen onze vrijwilligers de tijd en ruimte om hun taken uit te voeren.
Inschrijven

Afstanden
80,0km 23:00-23:01 uur
Bereikbaarheid
Bus
Trein
Voorzieningen
AED
Bepijld
Digitaal
EHBO
Korting
Nachttocht
Onverhard
Routebeschr
Rust
Verhard
Voorinschr
Beloningen
Diploma
Herinnering
Stempel

Extra informatie

Bereikbaarheid met OV

Als je met het openbaar vervoer komt, kun je het beste met de trein of bus naar treinstation Duiven reizen. Vanaf het station is het slechts tien minuten lopen naar onze startlocatie. Je kunt eenvoudig je reis plannen via ns.nl of 9292.nl

Bereikbaarheid met auto

Kom je met de auto? Dan kun je het beste parkeren bij treinstation Duiven, want daar is voldoende parkeerplek. Vanaf het station is het slechts tien minuten lopen naar onze startlocatie.

Wij bieden op 29 juni ook de afstanden 30, 40 en 50 kilometer aan. Kijk daarvoor bij www.wandel.nl/evenementen/liemersposbankloop

Voor heel veel andere praktische informatie verwijzen we je graag naar www.liemersposbankloop.nl/informatie

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting