Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Klaverblad van Noordenveld

Datum
zaterdag, 01 oktober 2022
Locatie
hotel Het Wapen van Drenthe
Organisatie
Stichting Roden Fit en Gezond
Het Klaverblad van Noordenveld bestaat in 2022 uit wandelroutes van 5, 10, 15, 20, 25 en 30 km. De routes nemen de deelnemers vanuit Roden mee in de verschillende windrichtingen van de gemeente Noordenveld. Elke route heeft haar eigen specifieke kenmerken.

Speciaal voor kinderen en mensen met een beperking is er een beleefroute van 4km door het dorp Roden. Een geheel verharde route met volop vertier. Uiteraard is deze route ook voor anderen beschikbaar.

Wil je deelnemen aan de Klaverblad van Noordenveld-wandeltocht? Schrijf je dan hier online in via de groene pijl 'Inschrijven'. De online inschrijving start 15 april vanaf 09:00 uur en duurt tot en met 24 september 21:00 uur. Voorinschrijving is verplicht én VOL = VOL!
De prijs per ticket bedraagt € 6,- en voor een KWbN-lid € 5,-. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding deelnemen voor € 1,- per kind. Per 4 kinderen dient 1 begeleider mee te lopen. De begeleider betaalt de normale ticketprijs.
Wil je graag een medaille ontvangen? Bij het inschrijven kun je dit aangeven.
Beleefroute=4km route Kies in de Inschrijfmodule voor 4km als je aan de beleefroute wil deelnemen. Schrijf de begeleider in en geef daarna het aantal kinderen op dat deel wil nemen.

Routebeschrijvingen De routes worden voorzien van pijlen. In verband met het milieu zal bij de startlocatie geen papieren routebeschrijving beschikbaar worden gesteld. In de week voor 1 oktober zal de routebeschrijving digitaal met u worden gedeeld. U kunt dan zelf besluiten of u de routebeschrijving print of op uw smartphone gaat volgen.

Tochtreglement Ons tochtreglement kunt u inzien bij uw online inschrijving. Wij vragen u voor het inschrijven het tochtreglement goed door te nemen.

Milieu De organisatie heeft de ambitie om de impact op het milieu te minimaliseren. In 2022 zetten we daarin de eerste stapjes en in de toekomst zal dit verder worden uitgebreid.

LET OP: Informatietekst gaat hieronder verder.
Inschrijven

Afstanden
4km 10:00-13:00 uur
5km 10:00-13:00 uur
10km 09:00-11:00 uur
15km 09:00-11:00 uur
20km 09:00-10:00 uur
25km 08:00-09:00 uur
30km 08:00-09:00 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
Bepijld
Verhard
Onverhard
EHBO
Rust
Routebeschr.
Korting
Voorinschr
Beloningen
Medaille
Stempel

Extra informatie

De 5 en 10 km routes gaan richting het Zuidoosten. De 5 km route loopt volledig door het Mensingebos, waarbij het meertje in het bos een mooie plek is om op adem te komen. De 10 km kent een meer weids karakter. Met aan het einde de indrukwekkende vistrap en een mooi stuk door het Sterrenbos bos. De 15 km route gaat richting het Zuidwesten. Een gevarieerde route over verharde-, zand-, schelpen- en schouwpaden. Het gebied de Zuursche duinen ligt op deze route en ook het Hunebed is een mooie bezienswaardigheid. De 20, 25 en 30 km routes gaan richting de natuurgebieden ten Noordoosten/Noordwesten van Roden. Prachtige natuurgebieden met waterpartijen zijn op deze routes te zien. De 20 km route gaat richting het natuurgebied bij het Leekstermeer. Voor de 25 km is aanvullend een lus over het mooie landgoed Nienoord, met haar kasteel, opgenomen. In de 30 km route komt u door het natuurgebied de Onlanden, langs de unieke molen in Roderwolde en het gebied de Kleibosch. Alle routes zijn deels verhard/onverhard.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting