Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement Gewijzigd

3e Honselse Tuinpad Wandeldag

Datum
zaterdag, 24 juni 2023
Locatie
Feesttent in de Dijkstraat (op de parkeerplaats)
Organisatie
Stichting Je Grenzen Verleggen
Wandelen door het mooie Westland én genieten van Varend Corso
Op diezelfde 24 juni is er een unieke kans om te genieten van het mooiste dat het Westland te bieden heeft. Als onderdeel van de jaarlijkse Honselse Feestweek wordt voor de 3e maal de Westlandse Tuinpad Wandeldag georganiseerd. Op afstanden van 10, 15, 25 en 40 kilometer kunt u genieten van het historisch tuinbouwlandschap van de Glazen stad. De stops tijdens de wandeltochten zijn slim gesitueerd bij kwekers. U wordt daar kosteloos voorzien van een hapje en een drankje.

Op diezelfde dag heeft het Varend Corso een thuiswedstrijd en vaart over de Westlandse wateren. Tientallen versierde tuindersschuiten laten het mooiste zien dat de Westlandse tuinbouw te bieden heeft. De route Tuinpad Wandeldag is zodanig gekozen dat u gegarandeerd het Varend Corso tegenkomt en van dit spektakel kunt genieten. Een dag vol sportiviteit, cultuur en tuinbouw wordt tenslotte afgesloten op het gezellige dorpsplein aan de Dijkstraat in Honselersdijk; het epicentrum van de Honselse Feestweek.

Deelnemen aan de Honselse Tuinpad Wandeldag? Schrijf je dan hier online in via de groene pijl 'Schrijf je in!'. De online inschrijving gaat 15 mei vanaf 00:00 uur open en is mogelijk tot en met 23 juni 23:59 uur. Ook is het mogelijk je op de dag van de wandeltocht op de startlocatie in te schrijven.
Schrijf je in!

Afstanden
10,0km 10:00-12:00 uur
15,0km 10:00-12:00 uur
25,0km 08:00-10:00 uur
40,0km 07:00-09:00 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
Bepijld
EHBO
Honden, mits aangelijnd
Korting
Rust
Verhard
Voorinschr
Beloningen
Medaille
Stempel
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting