Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Grenswandeltocht Outdoor Roosendaal

Tijdens deze grenswandeltocht loop je door o.a. de Nederlandse en Belgische natuurgebieden Visdonk, Nederheide en de Horendonkse bossen. Al wandelend geniet je van deze natuurgebieden met ieder hun eigen specifieke karakter. Sommige met mooie vergezichten andere weer met dichte bebossing.

Datum
zaterdag, 01 oktober 2022
Locatie
THOR-honk
Organisatie
Atletiek- en Recreatiesportvereniging Thor

Je wandelt via begaanbare stille paden van natuurgebied naar natuurgebied. De routes gaan door het grensgebied waar begin 20e eeuw driftig gesmokkeld werd. Zo passeer je bijvoorbeeld de grens bij de grenspost waar in 1916 de bekende smokkelaar ‘Klaveren Vrouwke’ doodgeschoten is. Je passeert de grens vele malen.

Deelnemen aan de Grenswandeltocht Outdoor Roosendaal? Dat kan! De online inschrijving start 9 september en is mogelijk tot en met 29 september 18:00 uur. Ook is het mogelijk je op de wandeldag zelf ter plekke voor deze tocht in te schrijven. In dat geval kun je alleen met pinbetaling na-inschrijven. Schrijf je in via online inschrijven? Dan betaalt een KWbN-lid € 3,- en een niet-lid € 4,-. Bij na-inschrijving op de dag zelf betaalt een KWbN-lid € 4,- en een niet-lid € 5,-.

LET OP: Informatietekst gaat hieronder verder.

Inschrijven

Afstanden
6km 09:00-12:00 uur
10km 09:00-11:00 uur
22km 08:00-10:00 uur
30km 08:00-10:00 uur
40km 07:45-08:30 uur
Voorzieningen
AED
Rust
Onverhard
Routebeschr.
Korting
Honden
afbeelding van grenspost Klaveren Vrouwke (voormalig smokkelaar).
Grenspost Klaveren Vrouwke (voormalig smokkelaar).

Extra informatie

Je vertrekt vanaf sportpark Vierhoeven. Onderweg word je voorzien van een versnapering op een rustpost en bij terugkomst word je getrakteerd op een lekkere kop soep. Er zijn 5 mooie wandelroutes uitgestippeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van zowel de Nederlandse als de Belgische wandelknooppunten. Je kunt een route lopen via uitgebreide routebeschrijvingen met routeknooppunten. Daarnaast zijn de routes in GPX beschikbaar.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting