Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement Gewijzigd

Fred van de Pol Dordt Sportief Wandeltocht

Datum
zaterdag, 23 september 2023
Locatie
klimhal Mountain network
Organisatie
Stichting Wandelsport Dordrecht e.o.
Dordrecht
Dordrecht, gaststad voor de nationale sportweek!
Een prachtige levendige stad met een rijke historie en moderne architectuur, maar vooral een stad waar sport en bewegen een belangrijk thema is.

Stichting Wandelsport Dordrecht heeft speciaal voor de Nationale Sportweek de Fred van de Poltocht van 9 naar 23 september verplaatst.

De naam Fred van de Pol is verbonden aan deze tocht ter nagedachtenis aan onze Erevoorzitter en pionier voor de wandelsport, Fred van de Pol.

De routes zijn toegankelijk voor iedereen, ook voor rolstoelgebruikers. Voor wandelaars die cultuur én sportief bezig zijn willen combineren, of gewoon lekker willen wandelen in een mooie omgeving.
Van de routes is een uitgebreide routebeschrijving beschikbaar en onderweg is de route ook door middel van pijlen te volgen. Er kan worden gekozen uit de afstanden: 5, 10, 15 en 25 kilometer.

Deelnemen aan deze wandeltocht? Schrijf je dan hier in via de groene pijl 'Inschrijven'. De online inschrijving start 4 september vanaf 00:00 uur en is mogelijk tot en met 23 september 10:00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,50 inclusief medaille of pin, en consumptie voor een niet-lid en € 3,50 voor een KWbN-lid. Ook is het mogelijk je op de dag van de wandeltocht in te schrijven op de startlocatie.

LET OP: Informatietekst gaat hieronder verder.
Inschrijven

Afstanden
5,0km 08:30-12:00 uur
10,0km 08:30-12:00 uur
15,0km 08:30-11:30 uur
25,0km 08:30-10:30 uur

Extra informatie

De wandelafstanden 10, 15 en 25 km gaan voor een deel door de oude binnenstad met haar havens en bezienswaardigheden. De route naar de oude binnenstad gaat via de nieuwe wijk de Stadswerven en over de architectonische- en technische bijzondere Prins Clausbrug. Ook parken ontbreken niet in het traject. De route van de 5 km is ook heel gevarieerd maar bereikt niet de oude binnenstad.

Wij hopen uiteraard veel wandelaars te mogen verwelkomen om gestalte te geven aan de Nationale Sportweer, want bewegen is goed, en wandelen is zeker effectief

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting