Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement Gewijzigd

Enclavewandeltocht

Datum
zondag, 06 maart 2022
Locatie
cultureel centrum Baarle (achterzijde)
Organisatie
Gloria Atletiek

Let op! Iedere persoon van 13 jaar en ouder dient zich individueel in te schrijven.
Ieder kind in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar dient zich via een ‘extra startbewijs voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar’ in te schrijven via de inschrijving van een volwassene.
Ieder kind van 6 jaar en jonger mag gratis deelnemen.

Gewijzigd
Inschrijven voor de Enclavewandeltocht gaat via online inschrijven. Om deel te nemen aan deze tocht schrijf je je in via de groene pijl 'Inschrijven'. De online inschrijving start 7 januari om 13:00 uur. Inschrijven kan tot 6 maart 14:30 uur. LET OP: iedere persoon van 13 jaar en ouder dient zich individueel in te schrijven. Ieder kind in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar dient zich via een ‘extra startbewijs voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar’ in te schrijven via de inschrijving van een volwassene. Ieder kind van 6 jaar en jonger mag gratis deelnemen.

Je wandelt door bossen, langs landerijen en over paden waar je de schoonheid van de omgeving Baarle gaat ontdekken. Bij vertrek ontvang je een consumptiebon. Deze consumptiebon kun je na het lopen van je afstand inleveren bij het start-/eindpunt (cultuurcentrum). De consumptiebon is goed voor een kop koffie/thee of glas fris of glas pils (geen speciaalbieren etc.) Maak er een leuke dag van en hou rekening met elkaar.
LET OP: Informatietekst gaat hieronder verder.
Inschrijven

Afstanden
6km 10:00-14:30 uur
12km 09:00-14:00 uur
18km 08:00-12:00 uur
25km 08:00-10:30 uur
Bereikbaareid
Bus
Voorzieningen
Bepijld
Onverhard
Honden
Routebeschr.
Rust
AED
Korting
EHBO
Voorinschr

Extra informatie

De routes zijn zo gekozen dat zelfs inwoners uit de eigen regio op paden kunnen komen waar ze nog nooit zijn geweest. Naast het kruisen van landsgrenzen (22 stukjes België in Nederlands grondgebied en 8 stukjes Nederland in Belgisch grondgebied), loop je langs oude boerderijen, oorlogsgraven, borden met informatie over grenssituaties etc. Laat je verrassen. De omgeving Baarle is vlak met soms weidse uitzichten en soms dichte bebossing. Veel paden zijn onverhard, zodat je de meest bijzondere stukken van de Baarlese omgeving gaat zien. Onderweg zijn een aantal rustplaatsen voorzien, waar je koffie/thee/fris/soep met een versnapering kunt nemen en zijn toiletten beschikbaar. <br/><br/> Na een corona-versie in 2021 (waarbij we de routes beschikbaar stelden) hopen we jullie in 2022 weer in levende lijve te ontmoeten bij onze 10e editie van de Enclavewandeltocht.