Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

De Waterloop

Datum
zaterdag, 22 oktober 2022
Locatie
paviljoen Het ProefLab
Organisatie
Atletiekvereniging Noordoostpolder
De Waterloop is een zeer gevarieerde tocht, waarbij alle bossen rond Kraggenburg en Marknesse worden aangedaan, inclusief dijken met uitzicht op het Zwarte Water en de weidsheid van de Noordoostpolder. Ook Oud Kraggenburg is in het programma opgenomen.

De routes zijn grotendeels verhard, maar voeren ook over bos- en weidepaden. Voor deze wandeltocht staat de beleving van natuur en omgeving centraal, geheel volgens de wensen van Natuurmonumenten, waar we te gast zijn. De routes van de Waterloop zijn ondermeer uitgezet in het Voorsterbos, Wendelbos, Waterloopbos en Kadoelerbos.

Deelname aan de Waterloop wandeltocht is mogelijk via online inschrijven, ook op de dag zelf kun je je nog aanmelden bij het startbureau.

Wil je je online aanmelden, klik dan op het groene pijltje ‘Inschrijven’.
De online inschrijving gaat 26 augustus 2022 06:00 uur open en inschrijven kan tot en met 19 oktober 2022 23:59 uur.

LET OP: Informatietekst gaat hieronder verder.
Inschrijven

Afstanden
10km 09:30-11:30 uur
20km 09:00-11:00 uur
30km 08:30-10:30 uur
Voorzieningen
Bepijld
Rust
EHBO
AED
Routebeschr.
Beloningen
Herinnering

Extra informatie

De eerst rustpost voor alle afstanden is na circa 5 km. Een eenvoudige plek voor een sanitaire stop en eventuele eigen consumptie. Tevens wordt gebruik gemaakt van de startlocatie Het ProefLab, van Brasserie De Voorst en bij Boerderij Zuiderkrib (wijzigingen voorbehouden). Onderweg zijn de proefopstellingen van de Internationale waterwerken in het Waterloopbos, voormaling Waterloopkundig Laboratorium, te zien. De routes van 20 en 30 km maken gebruik van een trekpontje voor 4 personen over de Zwolse Vaart.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting