Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

De N381 Healthy Walk

Datum
zaterdag, 01 juni 2024
Locatie
Centrum Oosterwolde
Organisatie
Stichting Scala
Voor de derde keer organiseert de Rotary Club Oosterwolde de N381 Healthy Kids Walk nu in samenwerking met Ooststellingwerf Beweegt en een nieuwe start en finish op parkeerterrein Trambaan in Oosterwolde.

Het evenement gaat plaatsvinden op zaterdag 1 juni 2024. De loopafstanden zijn de 10-20-30 km. De start van de 30km is om 8.00 uur ,de start van de 20 km is om 9.00 uur en de start van de 10 km om 10.00 uur. De opbrengst van dit evenement komt ten goede aan jonge kinderen om op een speelse manier te leren hoe zij gezond kunnen opgroeien en leven. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren en bijdragen van uit stichtingen.
Van uit de startplaats Centrum Oosterwolde zijn nieuwe routes uitgezet aan de zuidkant van de Tjonger. Van uit Oosterwolde richting de Buurtschap Buttinga, Langedijke en voor 20 en 30km via de Stobbepoel naar de buurtschap Tronde ( 30 ) .Terug via de kloosterweg richting Langedijke/ Appelscha. Vervolgens gaan we over N381 door de maden richting Oosterwolde.


Namens de Rotary Club Oosterwolde.

Afstanden
10,0km 10:00-10:00 uur
20,0km 09:00-09:00 uur
30,0km 08:00-08:00 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
Bepijld
EHBO
Rolstoel
Verhard
Beloningen
Herinnering

Extra informatie

U kunt genieten van de prachtige omgeving en natuur die onze gemeente Ooststellingwerf te bieden heeft. Langs de randen van het Drents Friese Wold en de bijzonder poelen als Stokpoele en Schaope Dobbe. De routes zijn ook geschikt voor deelnemers met een beperking zoals rolstoelbezitters en scootmobielen.

Voor alle deelnemers is een aandenken van de tocht beschikbaar bij het volbrengen van de gekozen afstand. Op diverse plaatse zijn langs de route watertappunten, stands met fruit , afvalbakken en toiletvoorzieningen. Voor de 30 en 20 km is het mogelijk om bij de Vrije Vogel aan de Kloosterweg even te genieten van een moment pauze.

In de Oosterwolde is in de directe nabijheid van de start en finish voldoend parkeergelegenheid welke door borden worden aangegeven.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting