Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Bostocht

Datum
zaterdag, 06 juli 2024
Locatie
Camping Torentjeshoek
Organisatie
Dwingeloër Wandelvereniging Door Oefening Sterk
De eerste zaterdag in juli is er de Bostocht. Start en finish is bij Camping Torentjeshoek.

Het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld vormt het speelveld van deze jaarlijkse bostocht. Het Dwingelderveld is in verschillende verkiezingen uitgeroepen tot de stilste en donkerste plek van Nederland en zo kun je het ook ervaren. Ondanks de honderden deelnemers heb je het idee dat het er maar enkele zijn.
Inschrijven

Afstanden
8,0km 09:00-12:00 uur
18,0km 08:30-11:00 uur
33,0km 08:00-09:00 uur
Voorzieningen
AED
Bepijld
EHBO
Honden, mits aangelijnd
Korting
Onverhard
Rolstoel
Routebeschr
Rust
Voorinschr
Beloningen
Stempel

Extra informatie

Deze tocht is ideaal voor de bosliefhebbers. Het grootste gedeelte van de routes gaat het door het bos en over onverharde paden. Onderweg kun je de diverse vogels horen, van zwarte spechten tot kraanvogels. En in de bossen van het Dwingelderveld en omgeving leven diverse andere dieren zoals alle slangsoorten die Nederland rijk is, reeën, dassen en boommaters om maar een paar voorbeelden te noemen.

De tocht heeft gezellige stoplocaties tegen de bossen aan waar het goed rusten is. Veel van deze stoplocaties verkopen lokale producten. De 40 km route is komen te vervallen. Dit komt door de veranderingen in het landschap en de leefbaarheid. Wil je toch meer kilometers wandelen, dan kun je de verschillende afstanden combineren. Hiervoor berekenen wij geen extra kosten.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting