Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Wandel de Bloesem2daagse door het Limburgse landschap

Op zaterdag 22 en zondag 23 april organiseert Wandelvereniging Vilt alweer voor de tiende keer de Bloesem2daagse door het Zuid-Limburgse landschap. Wandelend langs de bloeiende boomgaarden geniet je van doorkijkjes over het heuvellandschap en prachtige vergezichten.

Datum
van zaterdag, 22 april 2023
tot en met zondag, 23 april 2023
Locatie
zaal Amicitia
Organisatie
W.V. Vilt
Appel bloesem

Ga je meelopen met de Bloesem2daagse, dan kun je kiezen uit vijf afstanden: 8, 14, 21, 28 en 42 kilometer. Alle routes starten en eindigen in het dorp Banholt. En ook de jeugd (6 tot 14 jaar) wordt niet vergeten: de 5e BOEM-tocht staat zondag op het programma met onderweg leuke opdrachten.

(Scroll naar beneden voor meer informatie)

Schrijf je hier in

Afstanden
8km 09:00-13:00 uur
14km 07:00-12:00 uur
21km 07:00-11:00 uur
28km 07:00-11:00 uur
42km 07:00-08:00 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
AED
Bepijld
EHBO
Rust
Onverhard
Routebeschr.
Voorinschr
Korting
Honden
Beloningen
Stempel

De routes

De routes bieden mooie doorkijkjes over het heuvellandschap met prachtige vergezichten. Wandelend langs de bloeiende boomgaarden voel, ruik en proef je de lente. Deze tocht is een aanrader voor iedere wandelaar, van recreatief in gezinsverband tot de echte kilometervreters.

Op zaterdag gaat de route van 8 km vanuit Banholt richting Reijmerstok. De routes van de overige afstanden (14, 21, 28 en 42 km) gaan richting Eckelrade via het Savelsbos naar Cadier en Keer. Via Bemelen lopen de routes weer terug naar Banholt. Op zondag gaan alle routes vanuit Banholt richting Noorbeek, vervolgens via de Voerstreek (België) naar Slenaken, Mechelen en Epen en vervolgens weer terug naar Banholt.

Bloesem2daagse
Bloesem2daagse

Start- en finishlocatie

De start- en finishlocatie van alle wandelingen zal ook dit jaar weer zaal Amicitia in Banholt zijn. Waar je goed ontvangen wordt en waar tegen een vriendelijk prijsje o.a. koffie, thee, frisdrank, broodjes, soep en uiteraard vlaai verkrijgbaar is. Onderweg worden er diverse rustplaatsen opgezet waar catering aanwezig is.

BOEM-tocht voor de kids

Op zondag wordt voor de vijfde keer de BOEM-tocht georganiseerd. Een leuke wandeltocht voor de jeugd van 6 tot 14 jaar. De wandeling van 8 kilometer zit vol ontdekkingen en verrassingen. Onderweg voeren de kinderen opdrachten en spelletjes uit. Uiteraard is er na afloop ook een medaille voor alle deelnemers en worden ze bij de start- en finishlocatie ontvangen met o.a. muziek en een springkussen. Kinderen tot 14 jaar lopen gratis mee (onder begeleiding). Slechts de begeleiders betalen de normale prijs van € 6,-.

Bloesem2daagse

Enthousiast geworden? Schrijf je dan in

Wil jij op 22 en 23 april ook genieten van mooie routes langs bloeiende fruitbomen? Schrijf je dan snel in voor je favoriete afstand. Iedere wandelaar die zich via de voorinschrijving voor de volledige 2daagse aanmeldt, ontvangt een Limburgse lekkernij. Het is ook mogelijk om één dag mee te lopen.

Schrijf je hier in
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting