Geniet optimaal van de Vierdaagse Nijmegen

Als Vierdaagsedeelnemer optimaal genieten? Het kan met het KWBN Vierdaagse Optimaal Pakket. Inclusief vier dagen gebruik van de rustpost, een gratis pouch (tasje) van Lowe Alpine en alle voordelen van het KWBN lidmaatschap. Bovendien maak je ook kans op een geweldige (wandel)reis! Voor dit pakket (ter waarde van ruim €70) betaal je slechts €15!

Neem je deel aan de Vierdaagse Nijmegen? Dan wil je er volop van genieten. Je geen zorgen hoeven te maken over je pauze onderweg. En van tevoren én na afloop genieten van al het moois dat wandelen je biedt. Bestel daarom nú het KWBN Vierdaagse Optimaal Pakket of het KWBN Vierdaagse Optimaal PLUS pakket. En beleef de Vierdaagse onbezorgd.

Rustpost

Met het KWBN Vierdaagse Optimaal Pakket heb je vier dagen toegang tot het KWBN Meetingpoint. Op deze rustpost met zitgelegenheid kun je gebruik maken van toiletten, kun je jouw spieren laten verzorgen met Ice Power en is er de mogelijkheid koffie en thee te kopen. Bovendien verrassen wij je iedere dag met een lekkere traktatie. Je kunt weer uitgerust op weg naar de Via Gladiola!

Gratis handig tasje

Onderweg heb je te allen tijde je controlekaart en telefoon bij de hand, dankzij de handige pouch (tasje) van Lowe Alpine. Deze kleine tas bevestig je aan je heuptas, rugzak of broekriem. Zo heb je met één beweging je benodigdheden bij de hand.
Zolang de voorraad strekt, anders wordt een ander model aangeboden.

Lidmaatschap KWBN

Het lidmaatschap van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) zit inbegrepen* bij het KWBN Vierdaagse Optimaal Pakket. Dat betekent dat je ook nog ontvangt:

  • In 2017 drie keer magazine wandel.nl
  • Wandel.nl Evenementen jaargids: hét overzicht van alle wandelevenementen van 2017
  • Wandelvoordeelpas met aantrekkelijk voordeel op diverse wandelproducten, zoals tot 25% korting op producten uit de wandel.nl webshop

* Het lidmaatschap van KWBN geldt tot wederopzegging. Wil je in 2018 geen lid meer zijn, zeg dan vóór 1 november 2017 op. Informatie over het opzeggen vind je bij de Veelgestelde vragen op de website van KWBN.

Win een wandelreis!

Bestel jij het KWBN Vierdaagse Optimaal Pakket? Dan maak je ook nog eens kans op een schitterende (wandel)reis ter beschikking gesteld door Oad. Uit alle aanmeldingen loten wij een winnaar die een reischecque ontvangt voor twee personen ter waarde van €1.000 in totaal! Dat wordt genieten van een heerlijke vakantie.

Uitgebreide verzorging

Wil je uitgebreide verzorging tijdens de Vierdaagse? Bestel dan het KWBN Vierdaagse Optimaal PLUS Pakket. Je ontvangt dan alle hierboven genoemde voordelen én je hebt vier dagen toegang tot het Pluspoint. In de grote tent op het PlusPoint kun je (ook bij regenachtig weer) twee dagen genieten van een pastamaaltijd. De andere twee dagen wordt er een soepmaaltijd geserveerd. Daarnaast krijg je dagelijks een drankje. Ook kun je je hier laten masseren door gediplomeerde masseurs en laten verzorgen door het Rode Kruis. Let op: het Pluspakket kun je tot en met zondag 3 juli bestellen.

Bestellen

Je betaalt voor het KWBN Vierdaagse Optimaal Pakket ter waarde van ruim €70 slechts €15!
Het KWBN Vierdaagse Optimaal PLUS pakket (met toegang tot het Pluspoint voor extra verzorging) kost €42,50.

Je kunt het Vierdaagse Optimaal Pakket online bestellen tot 3 juli 2017. Vanaf zondag 16 juli t/m vrijdag 21 juli 2017 kun je het Vierdaagse Optimaal Pakket kopen in de KWBN-stand op de Wedren.

Lees alles over de Vierdaagse Nijmegen op onze speciale Vierdaagse-pagina